Bestill gruppereiser

Hvis dere er en institusjon som skal på fellestur, og dere er flere personer enn hva det går inn i én spesialbil, må dere bestille reisen fem arbeidsdager i forkant. Dette er for at vi skal ha mulighet til å praktisk ordne slik at transporten blir gjennomført etter deres ønsker. I visse tilfeller, hvis det krever mange spesialbiler, kan det være at deres ønskede tidspunkt blir justert. Dette vil dere få beskjed om.

Det regnes som en gruppereise hvis det er tre rullestoler eller flere, slik at man trenger mer enn én spesialbil, eller hvis det er fem gående eller flere.

Bestillinger på gruppereiser sendes skriftlig for å unngå misforståelser. Last ned bestillingsskjemaet nedenfor og send det inn på e-post trafikledning.oslo@drtsolutions.eu.

Bestilling av gruppereise (pdf)

Verdt å vite

DRT Solutions Norge har kontrakt på kjørekontortjeneste for TT i Oslo kommune. Det betyr at vi tar imot bestillingen din, planlegger reisen, og formidler kjøreoppdraget til transportøren som skal utføre transporten.

Det er Ruter AS som er ansvarlig for TT i Oslo Kommune, og som er oppdragsgiver for DRT Solutions. Du finner mer informasjon om TT-tjenesten på deres hjemmeside.

TT-kortet er et tilbud til funksjonshemmede og forflytningshemmede som ikke kan bruke ordinær kollektivtransport. Akkurat som ved vanlig kollektivtransport må du regne med å kjøre TT-turene sammen med andre.

Kontakt oss

Enkeltreiser
22 02 44 63 eller 04521

Gjentakende reiser
22 02 44 60 eller fastereiser.oslo@drtsolutions.eu