Synspunkter

Gi oss din tilbakemelding

Vi jobber målrettet for å forbedre oss. Dine tilbakemeldinger er viktige i dette kvalitetsarbeidet, og vi tar derfor gjerne imot synspunkter fra deg. Vi ønsker å vite hvordan du opplevde ditt møte med oss. Det er viktig at du føler at du har fått god service.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at vi ikke behandler klager for TT-tjenesten. Klager rettes til Oslo Kommune. Les mer om hvordan du kan klage på TT-tjenesten her.

Sending

Verdt å vite

DRT Solutions Norge har kontrakt på kjørekontortjeneste for TT i Oslo kommune. Det betyr at vi tar imot bestillingen din, planlegger reisen, og formidler kjøreoppdraget til transportøren som skal utføre transporten.

Det er Ruter AS som er ansvarlig for TT i Oslo Kommune, og som er oppdragsgiver for DRT Solutions. Du finner mer informasjon om TT-tjenesten på deres hjemmeside.

TT-kortet er et tilbud til funksjonshemmede og forflytningshemmede som ikke kan bruke ordinær kollektivtransport. Akkurat som ved vanlig kollektivtransport må du regne med å kjøre TT-turene sammen med andre.

Kontakt oss

Enkeltreiser
22 02 44 63 eller 04521

Gjentakende reiser
22 02 44 60 eller fastereiser.oslo@drtsolutions.eu