Praktisk om TT

Blått TT-kort

Du som har blått TT-kort skal bestille alle TT-reisene dine hos DRT Solutions. Det betyr at du ringer til oss både når du skal reise fritidsreiser, og dersom du skal ha reiser til arbeid, skole, utdanning, AKS (SFO), barnehage eller fast dagsenterplass.

Rødt TT-kort

Du som har rødt TT-kort skal bestille hos DRT Solutions dersom du skal reise til arbeid, skole, utdanning, AKS (SFO), barnehage eller fast dagsenterplass.

Reisekvote

Trykk på linken https://oslo.dripbydrt.com/public-trips Du kommer da til en side hvor du kan sjekke hvor mange reiser du har igjen på TT-kortet ditt.

Det er også mulig å sende en SMS til 2140 for å sjekke reisekvoten. Dette gjør du ved å sende en SMS til 2140: TT(mellomrom)BRUKERNUMMER. Da vil du få en teksmelding med hvor mange reiser du har igjen.

Retningslinjer for bruk av TT-kort

Ruter AS er ansvarlig for TT-tjenesten i Oslo kommene. Besøk Velferdsetatens hjemmeside dersom du ønsker å lese mer om retningslinjer for bruk av tt-kort.

Verdt å vite

DRT Solutions Norge har kontrakt på kjørekontortjeneste for TT i Oslo kommune. Det betyr at vi tar imot bestillingen din, planlegger reisen, og formidler kjøreoppdraget til transportøren som skal utføre transporten.

Det er Ruter AS som er ansvarlig for TT i Oslo Kommune, og som er oppdragsgiver for DRT Solutions. Du finner mer informasjon om TT-tjenesten på deres hjemmeside.

TT-kortet er et tilbud til funksjonshemmede og forflytningshemmede som ikke kan bruke ordinær kollektivtransport. Akkurat som ved vanlig kollektivtransport må du regne med å kjøre TT-turene sammen med andre.

Kontakt oss

Enkeltreiser
22 02 44 63 eller 04521

Gjentakende reiser
22 02 44 60 eller fastereiser.oslo@drtsolutions.eu